HÅLLBAR

JULMAT

Vad kul att du vill beställa hållbar julmat av oss

Vår affärsidé är att vara en hållbar leverantör som gör ett så litet klimatavtryck som möjligt. Vi har därför en ambition att försöka handla våra råvaror lokalt och regionalt producerade. Ibland måste vi ändå gå utanför regionens gränser, men vi stannar alltid inom Sverige.

Vi försöker också att plastbanta och minimera engångsförbrukning varför ni också får denna julbuffé levererad i diskvänliga förpackningar som vi vill ha tillbaka.

TACK, för att du hänger med oss i vår ambition om att vara hållbara!

Viktig information

Erbjudandet gäller mellan
17 okt–19 dec.

Alla priser inkluderar moms á 12 %.

Observera att vi behöver din beställning senast fem arbetsdagar innan leverans. Vi kan leverera om så önskas men endast inom Sundsvall.

(Pris: 169 kr + moms 25 %.)

1. Kall julbordstallrik

En riktigt god juletallrik på goda råvaror, inkluderar varm Janssons som serveras på sidan om.

Gravad lax med citron : Matjesillscrème med syrad rödlök och frasigt rågbröd : Vinäger- och pepparkokt potatis med brynt smörmajonnäs : Inlagd sill och finriven brännvinsost : Kryddmarinerad rostbiff med rödbetssallad : Julskinka med apelsinglacerad rödkålssallad : Ägghalvor med skagenröra : Senap

Tillägg småvarmt och kallt (pris/pp)

Köttbullar 25 kr : Revbensspjäll 25 kr : Prinskorv 20 kr : Kallrökt lax 20 kr : Sill 15 kr/sort : Potatis 10 kr : Osttallrik 65 kr/pp

2. Klassiskt julbord

Ett hållbart klassiskt svenskt julbord, förvaltad med kärlek och gjord på närproducerade råvaror, signerat Berg & Hjort.

Är du sugen på en specifik sillsort? Saknar du något? Hör av dig till oss så ser vi till att du får precis det du önskar.

Beställ här

Så här går det till:

1. Gör din beställning via formuläret nedan. 2. Ett autosvar med information skickas till dig via e-post, observera att din beställning måste bekräftas av oss manuellt. 3. Kolla gärna spam- och skräppost så att ett svar från oss inte hamnat där.


  Hemleverans

  Vi levererar endast inom Sundsvall. Tillkommer en kostnad om 169 SEK plus moms.

  Leveransadress:

  Önskemål om leveranstid:

  Avhämtning

  Datum för avhämtning

  Tidpunkt:

  Meddelande:

  Specialkost?

  En snabbfråga, för att vara säker på att du inte är en robot: