”Vi är ett cateringföretag som brinner för att erbjuda unika och minnesvärda upplevelser när det gäller mat och service.”

”Vi är ett cateringföretag som brinner för att erbjuda unika och minnesvärda upplevelser när det gäller mat och service.”

Skräddarsydd catering

Skräddarsydd catering

Hållbarhet. Kvalitet. Service.

När du önskar en unik upplevelse är vi väl förberedda på att anpassa vår meny efter just dina behov och önskemål. Vi har ett brett utbud av rätter att välja mellan och erbjuder alternativ för gäster med allergier eller speciella kostbehov.

Oavsett högtid, fest eller evenemang erbjuder vi dig en minnesvärd matupplevelse. Vår köksmästare Marcus Hjort är fenomenal på att sammanställa en välkomponerad meny med noggrant tillagad mat, med fokus på högkvalitativa råvaror.

Om ni föredrar kan vi även ta hand om matlagningen direkt hemma hos er. Det är ett fantastisk sätt att förhöja festen och göra den minnesvärd. Vi erbjuder även en heltäckande cateringlösning som vi kallar Allt inklusive. Det innebär att vi tar hand om allt från serveringspersonal till kockar samt uthyrning av linne, porslin, personal och mycket mer.

Vi vill göra det så  enkelt som möjligt för dig så att det enda du behöver göra är att dyka upp!

Vår affärsidé är att vara en hållbar leverantör som gör ett så litet klimatavtryck som möjligt. Vi har därför en ambition att försöka handla våra råvaror lokalt och regionalt producerade. Ibland måste vi ändå gå utanför regionens gränser, men vi stannar alltid inom Sverige. Tack, för att du hänger med oss i vår ambition om att vara hållbara.