Välkommen till

Berg &  Hjort Catering

Vi är ett cateringföretag som brinner för att erbjuda unika och minnesvärda upplevelser när det gäller mat och service. I grunden handlar det om vår kärlek till fest och känslan av firande, vilket är skälet till varför vi gör det vi gör,

”Ända sedan jag var liten så kan jag komma ihåg känslan av komma till ett bord som var dukat till fest och glädjen det gav. — Marcus”

Denna känsla har hängt med i hela våra yrkesliv och därför är det vår strävan att vara det självklara valet för alla tillfällen som kräver catering, oavsett vad det handlar om. För oss är det inte bara en fest, bröllop eller middag utan det är ett tillfälle att fira och glädjas tillsammans, något vi själva älskar att göra.

Hållbarhet är ett ord som genomsyrar hela vår verksamhet. Genom vårt arbete med Lunchen är räddad! där vi lagar lunchlådor på mat som är så kallad ful eller oönskad för tillfället, gör att vi klarar av att klimatkompensera hela vår cateringverksamhet.

”Kvalitet måste gå hand i hand med hållbarhet. — Tommy”

Genom att använda lokala och säsongsmässiga råvaror strävar vi efter att både stärka den egna regionen, men även att lyfta fram unika smaker från naturen omkring oss. Detta gör att vi ser till att just din mat smakar som bäst här och nu.

”Service är allt. Verka men inte synas, förutom när det kräver att man tar plats, är det viktigaste som finns. — Oscar”

Vi är stolta över vår förmåga att kombinera smak, presentation och service för att kunna skapa en unik upplevelse för dig och dina. Att orkestrera en middag, bröllop eller större sittning är inte alltid det lättaste, men träning ger färdighet. Vi har serverat tusentals middagar sedan start och vi fortsätter att förgylla människors vardag dagligen.

Vi syns på nästa fest!

Marcus & Tommy & Oscar